Välj rätt finansiering med Nordiska Firmalån

Webbplatsen Firmalan.com såldes november 2020, vilket innebär att Spexer AB inte längre äger varumärket Nordiska Firmalån eller ansvarar för drift och innehåll på Firmalan.com.

 

Allt fler företagare väljer att söka företagslån direkt på nätet istället för att fysiskt gå till banken för ett möte. Fördelarna med att ansöka om företagslån online är uppenbara, det går snabbt, tillgängligheten är god och allt sker säkert då all känslig information och trafik är krypterad. Om alla avtal dessutom signeras med BankID, är det möjligt att effektivisera låneprocessen så att utbetalningar i vissa fall kan redan samma dag.

 

Men i takt med att allt flera långivare erbjuder företag lån online, ökar kraven på att kunna hitta opartisk information som gör det möjligt att jämföra företagslån på ett rättvist vis. Som firmaägare och småföretagare med eget aktiebolag vet jag både hur svårt och tidskrävande det kan vara att välja företagstjänster om man enbart har tillgång till den information som finns tillgänglig på företagens hemsidor och vill därför vara med och bygga upp en jämförelsetjänst för företagslån som förhoppningsvis kan underlätta finansieringsvalet.

 

Nordiska Firmalån (Firmalan.com) är en fristående informationsportal med en uttalad ambition om att hjälpa i första hand små- och medelstora företag hitta passande företagsfinansiering. Utöver renodlade lån, finns även tillgänglig information om fakturaköp, EU-finansiering, affärsänglar samt andra tjänster som företagsbanker kan erbjuda t.ex. sparande och bankkonto.

 

Recensioner, omdömen och erfarenheter från tidigare kunder är något som många efterfrågar vid nytecknade av lån och andra finansiella tjänster. Givetvis är detta något vi vill försöka tillmötesgå så långt som möjligt och kompletterar därför regelbundet våra besökares betyg/omdömen med extern betygsdata från Google, Facebook, Trustpilot och Eniro. Samtliga dessa betyg vägs sedan samman i ett gemensamt totalbetyg för att ge en så ärlig bild som möjligt och för att motverka betygsmanipulation.

 

Det unika med Nordiska Firmalån jämfört med övriga tillgängliga jämförelsetjänster är att tjänsten inte bara är tillgänglig för svenska företag utan även omfattar den danska, norska och finska marknaden. Domännamnet firmalan.com registrerades redan för ett par år sedan, men det är först under 2019 som arbetet med innehåll och funktioner verkligen tagit fart och målsättningen är att vara den ledande jämförelsetjänsten för företagslån i Sverige sommaren 2020.

Design från W3layouts